بادمجان

بادمجان



لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 12   مقدمه این گیاه که به عربی بادنجان نامیده می‌شود یکی از گیاهان دو لپه است. گیاهی است یکساله و دارای ساقه نسبتا ضخیم و پوشیده از کرک. ارتفاع ساقه آن تا ۷۰ سانتیمتر می‌رسد. برگهای آن بیضی شکل با نوک باریک و گلهای آن بنفش رنگ است. میوه این گیاه دراز و باریک و یا گرد ، به رنگهای بنفش ، سیاه ، زرد و سفید دیده می‌شود. بادمجان متعلق به خانواده سیب زمینی است از زمانهای بسیار قدیم در هند ک ...

بادمجان


بادمجان | فواید و خواص بادمجان بادمجان و خواص بادمجان و گیاه بادمجان و خواص دارویی بادمجان و دانه بادمجان و مضرات بادمجان
خواص بادمجان - beytoote خواص و مضرات بادمجان , نحوه استفاده : به صورت پخته یا سرخ شده مورد استفاده قرار میگیرد.خواص
بادنجان - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد بادنجان یا بادمجان، این واژه معرّب «پاتنگان» و «پاتمگان» فارسی است و در پارسی با نام
غذا با بادمجان - آکا در این قسمت با انواع و اقسام غذا که با استفاده از بادمجان آماده می شود آشنا می شویم و غذا با
طرز تهیه کشک و بادمجان - beytoote طرز تهیه: بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و
خواص بادمجان - article.tebyan بادمجان گیاهی است یک ساله با برگ های بیضی شکل و متعلق به خانواده ای است که در آن، گوجه فرنگی
بادمجان - irteb بادمجان دارای آلکالوئیدی بنام سولانین Solanine می باشد که ممکن است در معده های ضعیف ایجاد
کشک و بادمجان | کشک بادمجان سنتی - آکا کشک و بادمجان لقمه ای و کشک و بادمجان خوشمزه و کشک و بادمجان کرمانی و کشک و بادمجان رژیمی و
بادمجان شکم پر | طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز بادمجان شکم پر و درست کردن بادمجان شکم پر و تهیه بادمجان شکم پر را در نمناک بیاموزید.
کشک بادمجان - طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خوشمزه با عکس کشک بادمجان سنتی یک غذای عالی ساده و خوشمزه است. مواد اصلی غذا بادمجان و کشک هستند. طرز تهیه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.